Beleef het avontuur van de dino’s in Gouda

5

Durf jij het aan om oog in oog te komen staan met gigantische dino’s? Het Dino Experience Park in Gouda is het ultieme uitje voor het hele gezin. Dit unieke park biedt een onvergetelijke ervaring waar jong en oud samen op avontuur kunnen gaan. Wandel door het park en bewonder meer dan 70 levensechte dino’s die tot leven lijken te komen!

Een onvergetelijk avontuur voor jong en oud:

Hier ontmoet je niet alleen de beroemde Tyrannosaurus Rex, maar ook minder bekende soorten die je versteld zullen doen staan. Ga op avontuur als Ranger! Los de speurtocht op, leer alles over deze indrukwekkende wezens en help de Rangers met hun belangrijke taken. Dit maakt het niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Na al dat ontdekken kun je lekker spelen in de gigantische speeltuin. Hier kunnen kinderen rennen, klimmen en klauteren in een veilige omgeving. En voor wie nog meer energie heeft, is er de Jump Zone! Maak sprongen en salto’s op de trampolines – een echte hit bij elk kind.

Vergeet ook niet om even te ontspannen in de Dino Bioscoop waar je spannende films kunt bekijken over het leven van dino’s. En als kers op de taart kun je zelfs zelf een dinoskelet opgraven! Word een echte paleontoloog en beleef dit unieke moment.

Na zo’n dag vol avonturen is het tijd om bij te tanken in Restaurantosaurus. Geniet hier van een lekkere snack of lunch terwijl je uitkijkt over het terras (ideaal bij mooi weer!). Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel; we gebruiken biologisch afbreekbare materialen en scheiden ons afvPraktische informatie:

Het Dino Experience Park is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur, met langere openingstijden tijdens schoolvakanties en feestdagen. Tickets zijn online te koop of aan de kassa van het park; kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen! Het park is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je tickets voor slechts €14,50 per persoon en beleef samen met jouw gezin een onvergetelijke dag vol dino-pret!

Bekijk hier de verschillende aanbieders voor de beste deals

- 31%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Korting I Entree Dino Park

Korting I Entree Dino Park

Oorspronkelijke prijs was: € 14,50.Huidige prijs is: € 9,95.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart