KidZcity: Een Avontuur voor het Hele Gezin

5
Kidzcity

Ben je op zoek naar een onvergetelijke dag uit met de kinderen? Dan is KidZcity in Utrecht dé plek om te zijn! Dit indoor-attractiepark, centraal gelegen en gevestigd in een oude fabriekshal, biedt sinds 1999 maar liefst 5.000 m² aan speelplezier voor kinderen tot 11 jaar. Hier kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven met klimmen in het kasteel, klauteren door de funhouse, of racen in de botsauto’s.

Wat dit park extra leuk maakt, is dat je zelf ranja mee kunt nemen! Zo kun je ervoor zorgen dat je kleintjes altijd hun favoriete drankje bij de hand hebben tijdens al het plezier. Het is fijn om te weten dat je niet alleen rekening houdt met hun smaak, maar ook met je portemonnee. En vergeet niet om gebruik te maken van kortingen via platforms zoals Tripper – zo wordt een bezoekje nog voordeliger!

KidZcity heeft voor elk wat wils: van kanonnen schieten en lasergame tot een familieglijbaan en zelfs een pamperhoek voor de allerkleinsten. Met gratis wifi kun je ook even ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in één van de veiligste speelplekken van Nederland. Dit betekent dat jij lekker kunt bijkomen met een kopje koffie terwijl ze volop genieten.

Het park is zes dagen per week geopend, dus er is altijd wel een moment te vinden om langs te komen en samen herinneringen te maken. Of het nu regent of zonnig weer is, KidZcity biedt altijd avontuur onder één dak! Kortom, als gezin ben je hier aan het juiste adres voor eindeloos plezier en onvergetelijke momenten samen!

Adres: Vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart