Tulum Noordwijk: Waar de zon, zee en smaak samenkomen

6

Stel je voor: de zon die langzaam ondergaat boven het strand, met de zachte geluiden van de zee op de achtergrond. Dit is Tulum Noordwijk, een stijlvolle strandtent die perfect is voor een dagje uit aan zee. Hier kun je heerlijk itwaaien terwijl je geniet van een verfrissend biertje of een glas wijn. De inrichting met lichtbedden en parasols zorgt voor een ontspannen sfeer, waar heerlijke muziek je uitnodigt om te blijven hangen.

Tulum is niet alleen een plek om te relaxen; het is ook een waar paradijs voor foodies! Begin je dag goed met fluffy pancakes tijdens het ontbijt en ontdek daarna verschillende lunchopties. Of je nu zin hebt in buddha bowls, burgers of falafel, er is voor ieder wat wils. En als je ’s avonds komt dineren, laat je dan verrassen met Plancha Tulum – gerechten die absoluut een must-try zijn!

Een bijzonder voordeel van Tulum Noordwijk ze doordeweekse lunchmenu’s. Voor slechts €12,50 geniet je van een fresh juice, soepje en het lunchgerecht van de dag. Een perfecte gelegenheid om even bij te komen na een drukke ochtend!

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Tulum Noordwijk en proef zelf de smaken van dit unieke strandparadijs!

Vorige slide
Volgende slide
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart