Thermae 2000 dé bestemming voor wellnessliefhebbers

4
Thermae 2000 zwembad

Thermae 2000, gelegen in het schilderachtige Valkenburg aan de Geul, is dé bestemming voor wellnessliefhebbers die op zoek zijn naar ontspanning en vernieuwing. Dit thermale bad biedt een unieke combinatie van sauna’s, spafaciliteiten en rustgevende behandelingen die perfect zijn voor een weekendje weg in Limburg. Of je nu wilt relaxen na een lange werkweek of een romantisch uitje plant met je partner, Thermae 2000 heeft voor ieder wat wils.

Met diverse arrangementen zoals de Thermae 2000 overnachting kun je genieten van luxe en comfort terwijl je jezelf onderdompelt in de serene sfeer van het wellnesscentrum. De sauna wereld is een must-visit, waar je kunt kiezen uit verschillende sauna’s en stoomruimtes om helemaal tot rust te komen. Vergeet niet om ook het restaurant te bezoeken voor heerlijke culinaire verwennerij na een dag vol ontspanning.

Of je nu met het gezin komt – met speciale faciliteiten zoals het zwembad voor kinderen – of als stelletje op zoek bent naar een romantisch duo arrangement, Thermae 2000 biedt alles wat nodig is om jouw verblijf onvergetelijk te maken. Met aantrekkelijke prijzen en flexibele openingstijden is er geen excuus meer om jezelf niet te verwennen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog welke faciliteiten Thermae 2000 te bieden heeft en plan jouw perfecte dagje uit!

Adres: Cauberg 25-27, 6301 BT Valkenburg

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Dagticket Thermae 2000 – 65+ aanbieding
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Thermea 2000
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Badkamer
Sauna & Wellness resort Thermae 2000 – Standaard tweepersoonskamer incl. wellness
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart