Qula heeft Speur- en wandeltochten voor op je Smartphone

6

Ben je op zoek naar een unieke manier om actief bezig te zijn met vrienden en familie? Dan is de Qula speurtocht de perfecte oplossing! Deze interactieve wandeltocht combineert het beste van buitenactiviteiten met moderne technologie. Met de Qula app in je smartphone maak je een avontuurlijke natuurwandeling vol vragen en quizzen die zowel leuk zijn voor kinderen als volwassenen.

Of je nu een familiedagje plant, een uitje met vrienden organiseert of op zoek bent naar activiteiten voor kinderen, de Qula Trails bieden voor ieder wat wils. Van stadsspeurtochten tot GPS-speurtochten in de natuur, er zijn talloze mogelijkheden om samen te genieten van een actieve dag buiten.

Bovendien is het ook ideaal voor team building activiteiten of als uitje voor verenigingen. Denk aan schoolreisjes of zelfs vrijgezellenfeesten; de Qula speurtocht zorgt ervoor dat iedereen betrokken is en plezier heeft. Maak herinneringen terwijl je samenwerkt om raadsels op te lossen en ontdek nieuwe plekken in jouw omgeving! Kies vandaag nog voor deze unieke ervaring en laat je verrassen door alles wat Qula te bieden heeft!

Qula City Trail met 60% korting. Werkt met kortingscode: FIJNUIT18

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart