Restaurant De Heeren van Soelen in Zoelen

6

Bij Restaurant De Heeren van Soelen draait alles om lekker, ongedwongen en gezellig eten. Chef Bastiaan Poel en zijn team zetten hun passie voor koken om in heerlijke gerechten die voortkomen uit de beste producten en ingrediënten. De keuken is Frans georiënteerd met klassieke invloeden, maar dan vertaald naar de moderne tijd. Dit zorgt voor een unieke culinaire ervaring die zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelt.

De a-la-carte menu’s zijn ongecompliceerd lekker, royaal en bieden voor ieder wat wils. Voor wie minder tijd heeft, zijn er aanvullende lunchgerechten beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van een smakelijke maaltijd zonder lange wachttijden. Een bijzonder kenmerk van het restaurant is het gebruik van de Josper-grill, die een elegante combinatie biedt tussen grillen en ovenkoken met houtskool. Dit resulteert in gerechten met een rijke rooksmaak die je smaakpapillen zeker zullen verwennen.

 

Vorige slide
Volgende slide

De Heeren van Soelen is niet alleen een plek om te dineren in Zoelen; het is ook ideaal voor lunchen of gewoon even gezellig uit eten gaan in de Betuwe. Het restaurant bevindt zich in een voormalig tolhuis, omringd door prachtige natuur en met uitzicht op de Linge. Dit maakt het tot een perfecte locatie voor feesten en evenementen, waar gasten kunnen genieten van zowel de ambiance als de heerlijke seizoensgebonden gerechten.

Voor wie op zoek is naar een Frans restaurant dat lokale producten hoog in het vaandel heeft staan, is De Heeren van Soelen absoluut een aanrader. Het team streeft ernaar om zoveel mogelijk te koken met ingrediënten uit de eigen omgeving, wat bijdraagt aan zowel smaak als duurzaamheid.

Bezoekers kunnen rekenen op een warme ontvangst en een ongedwongen sfeer waar ze zich meteen thuis zullen voelen. Of je nu komt voor dineren in Zoelen of lunchen bij De Heeren van Soelen; deze culinaire hotspot belooft onvergetelijke momenten vol smaakbeleving!

Wat is er nog meer te doen in Zoelen?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart