Avonturenboerderij Molenswaard Groot Ammers: Een Dag vol Plezier voor het Hele Gezin

6
Fien ne Teun

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit met de kinderen in Zuid-Holland? Zoek niet verder! Avonturenboerderij Molenswaard in Groot Ammers is dé plek waar avontuur, natuur en educatie samenkomen. Hier kunnen kinderen volop spelen, ontdekken en leren over het boerderijleven.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door de vrolijke mascottes Fien en Teun, die de kleintjes uitnodigen om samen met hen het boerenleven te verkennen. Van het aaien van schattige dieren tot het rijden op de trekkerbaan, elke hoek van deze beleefboerderij is gevuld met spannende activiteiten voor jong en oud.

De boerenschuur biedt niet alleen een schuilplek bij minder weer maar ook ruimte voor educatieve workshops. Hier leren kinderen alles over landbouw, dierenverzorging en duurzaamheid. Perfect voor schoolreisjes of kinderfeestjes! De avonturenboerderij organiseert speciale groepsarrangementen waarbij je met een hele klas of vriendengroep kunt genieten van unieke ervaringen.

En wat dacht je van lekker eten? De horeca op de boerderij serveert heerlijke streekgerechten die perfect zijn om bij te tanken na een actieve dag. Of je nu komt voor de zomeractiviteiten of juist in de herfstvakantie wilt genieten van knusse momenten, er is altijd iets te beleven.

Wil je langer blijven? Overnachten op de boerderij is ook mogelijk! Geniet van een unieke ervaring middenin de natuur en laat de kinderen zich verwonderen over het leven op het platteland terwijl jij ontspant.

Dus waar wacht je nog op? Plan jouw bezoek aan Avonturenboerderij Molenswaard in Groot Ammers en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Vorige slide
Volgende slide

Bekijk en vergelijk de lopende acties

- 44%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Fien ne Teun

Korting I Ticket Beleefboerderij Molenwaard

Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 9,50.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Beleefboederij
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart