Beleef een onvergetelijke dag op Beleefboerderij Heierhof!

7

Ben je op zoek naar een unieke ervaring voor het hele gezin? Dan is Beleefboerderij Heierhof de perfecte bestemming voor jou! Deze boerderij, gelegen in het hart van de natuur, biedt een scala aan activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Hier kun je samen met je kinderen genieten van alles wat het plattelandsleven te bieden heeft.

Bij Heierhof draait alles om beleving. Je kunt deelnemen aan interactieve rondleidingen waarbij je meer leert over de dieren en het boerenleven. Van schattige lammetjes tot nieuwsgierige geiten, de dieren zijn altijd blij om je te ontmoeten! Vergeet niet om een paar wortels mee te nemen; die zijn altijd welkom bij onze vierpotige vrienden.

Daarnaast biedt de boerderij diverse workshops aan, zoals kaas maken of brood bakken. Dit is niet alleen leuk, maar ook inspirerend voor jong en oud. Het geeft iedereen de kans om zelf iets te creëren en met trots naar huis te nemen. En dat is nog niet alles! Voor de avontuurlijke zielen onder ons zijn er ook spannende speurtochten door het bos rondom de boerderij.

Wat betreft faciliteiten: er is ruime parkeergelegenheid en gezellige picknickplekken waar je kunt uitrusten na al dat avontuur. De openingstijden zijn vriendelijk ingesteld; van dinsdag tot en met zondag ben je van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 uur.

Dus waar wacht je nog op? Maak plannen voor jouw bezoek aan Beleefboerderij Heierhof! Het wordt ongetwijfeld een dag vol plezier, leren en onvergetelijke herinneringen die jullie samen kunnen koesteren. Kom langs en beleef het zelf – we kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Vorige slide
Volgende slide

Bekijk hier de verschillende aanbieders voor de beste deals

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Verlopen: Korting Alpacawandeling – Beleefboerderij Heierhof
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart