Bowlingcentrum Tiel: Overdekt plezier voor jong en oud!

5
Bowlingbaan

Ben je op zoek naar een leuk en spannend uitje in Tiel? Kom dan naar Bowlingcentrum Tiel! Al meer dan 25 jaar bieden wij een onvergetelijke ervaring voor families, vrienden, bedrijven, sportbowlers en scholen. Of je nu een doorgewinterde bowler bent of gewoon gezellig wilt genieten met je vrienden, bij ons is er voor ieder wat wils.

In onze knusse, maar moderne ambiance geniet je van een gemoedelijke sfeer die perfect is om samen te komen. Maximaal 7 personen per baan kunnen strijden om de hoogste score. Wie weet ga jij wel met de eer strijken! En wat is een bowlingavond zonder lekkere snacks en drankjes? Terwijl je jouw beste worpen doet, kun je genieten van heerlijke hapjes die perfect aansluiten bij de gezellige sfeer.

Maar dat is nog niet alles! Voor wie op zoek is naar iets unieks, hebben we ook onze spectaculaire 18-holes GlowGolf baan in een magische Egyptische setting. Beleef het avontuur met Indiana Jones terwijl je de piramides verkent en probeert te ontsnappen aan de farao’s. Het spel biedt spanning voor alle leeftijden en zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke momenten.

En als kers op de taart kun je ervoor kiezen om de GlowGolf ervaring nog intenser te maken met een 3D-bril voor een kleine meerprijs. Dit voegt echt een extra dimensie toe aan jouw avontuur!

Of het nu regent of dat je gewoon zin hebt in binnenplezier, Bowlen en GlowGolf zijn ideale activiteiten voor alle weersomstandigheden. Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een onvergetelijke middag of avond vol plezier. Kom snel langs in Bowlingcentrum Tiel; we kijken ernaar uit jou te verwelkomen!

Vorige slide
Volgende slide

Vergelijk hier de verschillende aanbieders voor de beste deals

- 38%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Bowling Tiel

Korting Entreeticket GlowGolf Tiel

Oorspronkelijke prijs was: € 8,00.Huidige prijs is: € 5,00.
- 49%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Bowlingbaan

1 uur bowlen + bittergarnituur Bowling Centrum Tiel

Oorspronkelijke prijs was: € 39,00.Huidige prijs is: € 19,95.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart