Brunchen & High Tea bij Miss Central in Alkmaar

5

Als je op zoek bent naar een gezellige plek om te brunchen in het hart van Alkmaar, dan is Miss Central absoluut een aanrader. Dit levendige café en restaurant biedt een heerlijke brunchervaring die perfect is voor zowel een ontspannen weekend als een feestelijke gelegenheid met vrienden of familie.

Bij Miss Central kun je genieten van een uitgebreid menu, dat niet alleen traditionele brunchgerechten omvat, maar ook vegan en vegetarische opties. Denk aan smakelijke avocado toast, fluffy pannenkoeken en creatieve salades die je smaakpapillen zullen verwennen. En wat dacht je van hun koffie specialiteiten? Van romige cappuccino’s tot verfijnde theeën, de barista’s zorgen ervoor dat elke slok een genot is.

Een bijzonder hoogtepunt zijn de high tea en high wine mogelijkheden die Miss Central aanbiedt. Perfect voor wie eens iets anders wil dan de standaard brunch; hier kun je genieten van heerlijke hapjes vergezeld door de beste wijnen of theeën. Vergeet niet om ook de borrelplank te proberen – ideaal om te delen tijdens een gezellige middag met vrienden!

Vorige slide
Volgende slide
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Hotel Wolf Kitchen Bar
- 30%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Korting Street Jump Alkmaar

Korting Street Jump Alkmaar

Oorspronkelijke prijs was: € 21,50.Huidige prijs is: € 15,00.

Wat is er nog meer in Alkmaar te doen?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart