Ontdek Da Vinci’s wereld in Amsterdam

3

Per 1 september 2024 definitief gesloten.

Leonardo da Vinci is een van de meest beroemde en gerespecteerde kunstenaars, wetenschappers en uitvinders aller tijden. Zijn werk is nog steeds relevant en inspirerend voor mensen van alle leeftijden. In Amsterdam kun je nu een unieke ervaring beleven die je een kijkje geeft in de fascinerende wereld van deze meester. De tentoonstelling ‘Da Vinci Genius’ biedt een interactieve reis door zijn leven en werk, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën.

De tentoonstelling is verdeeld in zeven themagebieden, elk met zijn eigen unieke thema. Je leert over Da Vinci’s jeugd, zijn opleiding, zijn indrukwekkende oeuvre als kunstenaar, zijn briljante uitvindingen en zijn visionaire ideeën over de toekomst. Het mooiste? De tentoonstelling is interactief! Dit betekent dat je zelf kunt meedoen aan verschillende activiteiten die het leren nog leuker maken. Stel je voor dat je een zelfportret schildert in de stijl van Da Vinci of zelfs een vliegtuig bouwt volgens zijn ontwerp – hoe geweldig is dat?

Da Vinci Genius is niet alleen voor kunstliefhebbers; het is een perfect uitje voor jong en oud. Kinderen zullen zich zeker vermaken met alle interactieve onderdelen die speciaal voor hen ontworpen zijn. Denk aan visuele effecten zoals lasers, lichtshows en video-installaties die hun aandacht vasthouden en hen inspireren om meer te leren over kunst en wetenschap.

Voor ouders is het geruststellend om te weten dat de tentoonstelling toegankelijk is voor kinderen van alle leeftijden, ook voor degenen die nog niet zo goed kunnen lezen. Het biedt volop mogelijkheden om samen met je kinderen op ontdekkingstocht te gaan door de wonderlijke wereld van Leonardo da Vinci.

Dus waar wacht je nog op? Neem je gezin mee naar deze bijzondere tentoonstelling in Amsterdam! Vergeet niet om vooraf tickets te reserveren; dit kan eenvoudig online via hun website. Geniet van openingstijden die gunstig zijn voor zowel doordeweekse als weekendbezoekjes, zodat jullie op jullie eigen tempo kunnen genieten van alles wat Da Vinci Genius te bieden heeft!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart