Uit eten met waanzinnig uitzicht: Keri Lighthouse Zakynthos

3

Stel je voor: een romantisch diner bij zonsondergang, terwijl de gouden stralen van de zon langzaam in de zee verdwijnen. Het Keri Lighthouse restaurant op Zakynthos biedt niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een adembenemend uitzicht dat je nooit zult vergeten. Gelegen aan de westkust van het eiland, is dit restaurant dé plek om te genieten van heerlijke lokale gerechten terwijl je uitkijkt over het sprankelende water.

Bij binnenkomst voel je meteen de warme en uitnodigende sfeer. Het vriendelijk personeel verwelkomt je met open armen en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. De menukaart is een waar festijn voor de zintuigen; van verse zeevruchten tot traditionele Griekse gerechten, er is voor ieder wat wils. Probeer zeker eens hun specialiteit: gegrilde octopus, perfect bereid en vol smaak.

Vorige slide
Volgende slide

Wat Keri Lighthouse echt bijzonder maakt, is het panoramische uitzicht dat elke tafel biedt. Of je nu binnen of buiten zit, het zeezicht zorgt voor een magische ambiance die perfect is voor een romantisch diner of een speciale gelegenheid met vrienden en familie. Vergeet niet om op tijd te reserveren, vooral tijdens het hoogseizoen! De openingstijden zijn doorgaans van 12:00 tot 23:00 uur, dus er is genoeg tijd om te genieten van zowel lunch als diner.

Een bezoek aan dit restaurant gaat verder dan alleen lekker eten; het is een ervaring die al jouw zintuigen prikkelt. Terwijl jij geniet van jouw maaltijd, kijk je uit over de horizon waar de lucht en zee samenkomen in prachtige tinten blauw en oranje. Voor wie op zoek is naar dat perfecte moment om iemand ten huwelijk te vragen of simpelweg samen quality time door te brengen, Keri Lighthouse biedt die onvergetelijke setting.

Wat is er nog meer te doen op Zakynthos?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart