Uniek uitje in Utrecht: Golfen meets gaming bij Chi Chi

6

Ben je op zoek naar een origineel en spannend dagje uit? Ga dan golfen bij Chi Chi in Utrecht! Hier beleef je golf op een compleet nieuwe manier, met gaming-elementen, hightech tracking en een sfeervolle ambiance. Dit is de perfecte plek om je vrienden of familie uit te dagen voor een competitie op de driving range. Wie slaat het verst? Wie scoort het best? En wie heeft de meeste precisie? Met de Inrange baltechnologie worden al je bewegingen en scores nauwkeurig geregistreerd, waardoor je altijd een eerlijke competitie hebt.

Ook als beginner ben je bij Chi Chi aan het juiste adres. De ervaren golfpro’s van de Chi Chi Academy leren je de fijne kneepjes van het spel. Ze gebruiken moderne lesmaterialen en technieken, zodat jij gegarandeerd snel vooruitgaat. Het maakt niet uit of je nog nooit een golfclub hebt vastgehouden; hier krijg je alle begeleiding die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Maar dat is nog niet alles! Naast golfen kun je bij Chi Chi ook heerlijk eten en drinken. Geniet van smaakvolle bites en cocktails in de bar of op het terras, waar de sfeer altijd ontspannen is. Of ga voor een uitgebreid diner in het sfeervolle restaurant. De menukaart biedt voor ieder wat wils, of je nu wel of niet van golf houdt.

Chi Chi is meer dan alleen een golfbaan; het is een unieke beleving voor jong en oud. Een plek waar ontspanning centraal staat, maar waar ook plezier maken met vrienden hoog in het vaandel staat. Ontmoet nieuwe mensen terwijl jij jouw swing perfectioneert!

Benieuwd naar wat Chi Chi te bieden heeft? Boek dan snel jouw bay, tafel of evenement! Vergeet niet om vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen; dit populaire uitje kan snel volgeboekt zijn!

Vorige slide
Volgende slide

Wat is er nog meer te doen in Utrecht?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart