Workshop Bossche Bollen maken in Den Bosch

6

Ben je een liefhebber van zoetigheid en wil je iets unieks leren? Dan is de workshop Bossche bollen maken in het hart van ‘s-Hertogenbosch precies wat je zoekt! In deze interactieve workshop, begeleid door de ervaren bakker van Bakkerij Royal, duik je in de wereld van deze heerlijke lekkernij. Gedurende ongeveer 1,5 uur leer je niet alleen hoe je de perfecte Bossche bol maakt, maar krijg je ook een kijkje in de rijke geschiedenis achter dit iconische gebakje.

Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met het maken van de chocolade en het vullen van de bollen met luchtige slagroom. Geen zorgen over het maken van soezen; die zijn al voor jou voorbereid om ervoor te zorgen dat we alle tijd hebben om te genieten van het proces! Je leert handige technieken en tips die je thuis kunt toepassen, zodat jij ook vrienden en familie kunt verrassen met jouw zelfgemaakte Bossche bollen.

De workshop vindt plaats in een gezellige omgeving waar koffie en thee voorhanden zijn om jouw creativiteit te stimuleren. Voor slechts €19,50 per persoon kun jij deelnemen aan deze smakelijke ervaring. En als kers op de taart mag je natuurlijk al jouw zelfgemaakte Bossche bollen mee naar huis nemen om ervan te genieten of om cadeau te doen!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf jezelf in voor deze unieke workshop en ontdek hoe leuk en leerzaam bakken kan zijn. Het is een perfecte activiteit voor vriendinnenuitjes, verjaardagen of gewoon als een leuke manier om jezelf te verwennen met iets bijzonders uit Den Bosch!

Vorige slide
Volgende slide

Wat is er nog meer te doen in Den Bosch?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart