Bobbejaanland: Beleef het avontuur in het hart van België!

6
Bobbejaanland

Ben je op zoek naar een onvergetelijke dag vol spanning, plezier en avontuur? Dan is Bobbejaanland de perfecte bestemming voor jou en je gezin! Gelegen in het prachtige landschap van België, biedt dit populaire pretpark een unieke mix van spectaculaire attracties, live shows en verrassende themalanden.

Voor elk wat wils

Of je nu een adrenalinejunkie bent die van hoge snelheden houdt of liever ontspant in een rustigere omgeving, in Bobbejaanland vindt iedereen zijn gading. Thrillseekers opgelet: dwaal door het mysterieuze Terra Magma en beleef de kracht van de vulkaan in de bloedstollende achtbaan Fury. Durf jij de uitdaging aan van de Typhoon, een duikende rollercoaster die je hart sneller laat kloppen?

Maar geen zorgen als dat niet jouw ding is! Voor gezinnen zijn er tal van mogelijkheden om samen te genieten. Ontdek bijvoorbeeld de magische wereld van Nickelodeon en maak kennis met je favoriete personages of laat je meevoeren op een sprookjesachtige reis in het Land van de 1001 Nacht.

En wat dacht je op warme zomerdagen? Het is heerlijk om af te koelen in een van de vele waterattracties, zoals de verfrissende Bobby Drop of de spannende Naga Bay.

Meer dan alleen attracties

Naast alle attracties biedt Bobbejaanland ook een gevarieerd aanbod aan shows en evenementen. Van live muziek tot indrukwekkende stunts; er is altijd wel iets te beleven. Vergeet niet om te genieten van heerlijke gerechten in één van de vele restaurants en snackbars verspreid over het park.

Plan je bezoek

Wil je een dagje of zelfs meerdere dagen doorbrengen in Bobbejaanland? Met deze praktische informatie maak je jouw bezoek onvergetelijk:

– Openingstijden: Raadpleeg altijd even de officiële website voor actuele openingstijden; deze kunnen per seizoen variëren.

Bereikbaarheid: Bobbejaanland is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Adres: Olensteenweg 45, 2460 Kasterlee, België

Klaar voor het avontuur? Bezoek vandaag nog de website van Bobbejaanland voor meer informatie en boek jouw tickets! Ontdek samen met vrienden of familie deze wereld vol plezier – het wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Bobbejaanland
- 38%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Korting ticket Bobbejaanland

Korting ticket Bobbejaanland

Oorspronkelijke prijs was: € 44,90.Huidige prijs is: € 27,90.
Vorige slide
Volgende slide
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart