Ted’s Arcade Breda: Een Speelse Reis door de Tijd

4
Ted's Arcade

Ben je op zoek naar een leuke plek om te genieten van nostalgische en moderne spellen? Dan is Ted’s Arcade in Breda dé ideale bestemming voor jou! Gelegen in het hart van de stad aan de Tolburgstraat, biedt deze gamehal een unieke mix van retro games en de nieuwste arcade spellen. Of je nu een fan bent van klassiekers zoals Pac-Man, Space Invaders of Donkey Kong, of juist wilt kennismaken met de nieuwste games, bij Ted’s Arcade vind je het allemaal.

De sfeer in Ted’s Arcade is warm en uitnodigend. Het is niet alleen een plek om te gamen; het is ook een sociale hub waar vrienden en gezinnen samenkomen voor vermaak. Met diverse arrangementen, zoals het Kids Arrangement voor kinderfeestjes, kunnen kinderen hun verjaardag vieren met eindeloos speelplezier. De spelletjeshal biedt bovendien Happy Hour specials aan, waardoor je nog meer kunt genieten zonder dat het je veel kost.

Bekijk de verschillende lopende acties

0
€40 speeltegoed of onbeperkt gamen bij Ted’s Arcade
Aanbieding
Wat te verwachten Dealoptie 1: €40 speeltegoed bij Ted's Arcade in Breda (t.w.v. €40) Dealoptie 2: 60 minuten onbeperkt gamen bij Ted's Arcade  (t.w.v. €16,99) Geldig voor de locatie Breda  ...
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart