Dagje Naturalis Leiden: Een Avontuur vol Verwondering

6

Een dagje uit naar Naturalis in Leiden is de perfecte manier om samen met je kinderen te genieten van een leerzame en inspirerende ervaring. Dit natuurhistorisch museum biedt niet alleen een schat aan informatie over de evolutie en natuurhistorie, maar ook tal van leuke activiteiten die het avontuur compleet maken.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door de indrukwekkende T-rex Trix, een echte blikvanger die zowel jong als oud zal fascineren. Dit iconische dinosaurusskelet laat je niet alleen stilstaan bij de grootte van deze prehistorische reus, maar ook bij de wonderen van onze aarde. De tentoonstelling over fossielen neemt je mee op een reis door de tijd en laat zien hoe het leven op aarde zich heeft ontwikkeld.

Maar Naturalis is veel meer dan alleen tentoonstellingen; het is ook dé plek voor kinderactiviteiten! Van interactieve workshops tot spannende speurtochten, er is altijd iets te doen voor jonge ontdekkers. De Rexperience, een unieke ervaring waarbij kinderen hun eigen digitale museumervaring kunnen creëren, zorgt ervoor dat leren leuk en verrassend blijft.

Vorige slide
Volgende slide

Als je op zoek bent naar leuke dingen om te doen in Leiden met het gezin, dan zijn er volop mogelijkheden om samen te beleven. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje of een schoolreisje; Naturalis biedt leerzame uitjes voor gezinnen die zowel ontspannend als avontuurlijk zijn.

Dus plan snel dat dagje uit in Nederland! Met zoveel te ontdekken in dit prachtige natuurmuseum zal iedereen met nieuwe inspiratie en verwondering naar huis gaan. Vergeet niet om vooraf de openingstijden te controleren en eventueel tickets online te reserveren voor een zorgeloos bezoek!

Vergelijk de verschillende aanbieders voor de beste deals

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Bieden I Tickets Naturalis vanaf €1,-*
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Tickets Naturalis – Regulier

Wat is er nog meer te doen in Amsterdam?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart