Dagje Julianatoren in Apeldoorn: Een Onvergetelijk Avontuur voor het Hele Gezin

4

Als je op zoek bent naar een leuk dagje uit met kinderen, dan is het kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn een uitstekende keuze! Dit kleurrijke park, dat bekend staat om zijn vrolijke sfeer en kindvriendelijke attracties, biedt volop vermaak voor peuters, kleuters en schoolgaande kinderen. Maar wat maakt een bezoek aan de Julianatoren zo bijzonder?

Bij binnenkomst word je verwelkomd door Jul & Julia, de schattige mascottes van het park. Zij nemen je mee op avontuur door de verschillende themagebieden vol met spannende attracties. Denk hierbij aan de kasteelachtige draaimolen en de spannende glijbanen die perfect zijn voor kleine avonturiers. Voor peuters zijn er speciale attracties zoals de ‘Meneer Kaasgaaf’ en ‘Mevrouw Suikerspin’, die zorgen voor eindeloos plezier.

Vorige slide
Volgende slide

Tijdens je bezoek kun je ook genieten van diverse shows in het park. De Sprookjesweken zijn extra magisch, met live optredens die jong en oud weten te betoveren. Vergeet niet om even te pauzeren bij één van de eetgelegenheden; hier vind je alles van lekkere pannenkoeken tot gezonde snacks.

Dus pak snel jullie spullen en maak herinneringen die jullie nog lang zullen koesteren tijdens een dagje uit naar Julianatoren!

- 17%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Korting Julianatoren

Korting Julianatoren

Oorspronkelijke prijs was: € 29,50.Huidige prijs is: € 24,50.
0
Korting Entreeticket Halloween in Kinderpretpark Julianatoren
Aanbieding
Vier een griezelig gezellig Halloween bij Julianatoren! Van 4 oktober t/m 3 november 2024 veranderd Kinderpretpark Julianatoren in een magische wereld vol griezels en gezelligheid. Wat te ...
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart