Een LEGO-paradijs in Brussel voor jong en oud

2
Lego

Als je op zoek bent naar een leuk uitje voor het hele gezin, dan is het LEGO Discovery Centre in Brussel een absolute aanrader! Dit belevingspark biedt een unieke kans om de wereld van LEGO te verkennen en samen met je kinderen creatief aan de slag te gaan. Van peuters tot kleuters, er is voor iedereen iets te beleven!

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de kleurrijke wereld van LEGO. De miniatuurstad die hier is opgebouwd, laat je kennismaken met iconische Brusselse gebouwen, allemaal gemaakt van die herkenbare blokjes. Het is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook een geweldige manier om kinderen meer te leren over hun omgeving.

Een van de hoogtepunten van het park zijn de LEGO bouwactiviteiten. Hier kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen bouwwerken creëren. Of ze nu willen bouwen aan een hoge toren of een compleet kasteel, alles is mogelijk! Daarnaast zijn er regelmatig workshops waarbij ervaren instructeurs tips geven over hoe je nog beter kunt bouwen.

En dat is nog niet alles! Vergeet zeker niet de spannende LEGO 4D cinema te bezoeken. Hier worden korte films vertoond waarin animaties en speciale effecten samenkomen voor een onvergetelijke kijkervaring. Het zal zowel jong als oud betoveren!

Voor gezinnen die met jonge kinderen komen, zijn er speciale speelruimtes ingericht waar peuters en kleuters veilig kunnen spelen en ontdekken. Dit maakt het perfect voor gezinnen met verschillende leeftijden.

Het Docks Bruxsel biedt ook voldoende faciliteiten zoals restaurants en winkels waar jullie even kunnen pauzeren tussen alle bouwactiviteiten door. Vergeet dus niet om wat lekkers mee te nemen of iets gezelligs te kopen als aandenken aan deze leuke dag!

Kortom, het LEGO Discovery Centre Brussel is dé plek waar plezier en creativiteit hand in hand gaan. Plan snel jullie bezoek en laat jullie inspireren door deze magische wereld vol mogelijkheden!

Vorige slide
Volgende slide

Bekijk de lopende acties voor Lego discovery center

- 19%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Lego

Korting Entreeticket LEGO® Discovery Centre Brussels

Oorspronkelijke prijs was: € 25,95.Huidige prijs is: € 20,95.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Lekkerweg
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart